نمایش همه
  • ۱۴۰۲-۰۲-۲۸ ۱۵:۲۷

    راهنمای خرید ماشین کنترلی

  • ۱۴۰۲-۰۲-۲۰ ۱۴:۵۰

    مزایای سرمایه گذاری در آموزش حرفه ای سئو

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۹ ۱۵:۵۷

    سفارش بج سینه ( نشان سینه )

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۸ ۱۱:۳۲

    اهمیت «هانا آرنت» بودن

    انتشارات دانشگاه آکسفورد در جدیدترین کتاب از مجموعه معرفی‌های بسیار کوتاه، به معرفی اجمالی هانا آرنت، روشنفکر برجسته قرن بیستم و اهمیت اندیشه‌ او در دوران معاصر پرداخته است.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۸ ۱۱:۳۰

    منابع دست اولی درباره آلفرد آدلر در ایران ترجمه نشده است/ به پدربزرگ‌های روانکاوی سر نمی‌زنیم!

    آدلر در کنار فروید و یونگ نقش نافذی بر پیشرفت روان‌درمانی مدرن داشته است اما در کشور ما به او بی‌توجهی شده است. یکی از دلایل این امر می‌تواند این باشد که در کشور ما بیش از آنکه کتاب‌های خود آدلر ترجمه شوند، کتاب‌هایی در مورد آدلر یا نظریات او ترجمه یا تألیف شده‌اند؛ این کتاب‌ها هرچقدر هم دقیق به‌نگارش درآمده باشند، جای منابع دست اولی که از خود آدلر موجود است را نمی‌گیرند.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۸ ۱۱:۲۸

    بیست جریان معارض تاریخ‌نگاری علیه انقلاب فعال هستند/ تسخیر فرقه بهائیت در کرسی‌های ایرانشناسی غرب

    نشست هم اندیشی صمیمی نویسندگان و راویان داستانی با محققان و پژوهشگران تاریخ معاصر در پژوهشکده تاریخ معاصر با همکاری انجمن قلم ایران برگزار شد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۸ ۱۱:۲۶

    جنگ برای هزاران سال دیرپاترین الگوی تعامل درون و بین دولت‌هاست

    کتاب «تأملی درباره جنگ» اثر جک اس. لوی و ویلیام آر. تامپسون به ترجمه مجید محمدشریفی توسط نشر گستره منتشر و راهی بازار نشر شد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۸ ۱۱:۲۴

    تاملی در تتبعات مونتنی

    انسانی بسیار انسانی

    نشست هفتگی مرکز فرهنگی شهر کتاب با عنوان «تأملی در تتبعات مونتنی» سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت به مناسبت چهلمین روز درگذشت احمد سمیعی گیلانی به کتاب «تتبعات» مونتنی با برگردان او اختصاص داشت و با حضور مسعود زنجانی، حسین حسینی و لاله قدک‌پور برگزار شد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۸ ۱۱:۲۲

    نمونه‌ای از تفاوت فقه قرآنی با فقه معاصر

    محمدتقی سهرابی‌فر در یادداتشی که با اشاره به موردی قرآنی به مقایسه فقه قرآنی با فقه معاصر می‌پردازد و تأکید می‌کند اگر فقه معاصر ضروری‌ترین نیاز جامعه را برطرف نمی‌کند باید برای ورود در همه ساحاتِ زندگی بشر بیشتر تأمل کند.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۸ ۱۱:۲۱

    بنیادگرایی دینی و رقیبانش

    در تئوکراسی ( حکومت دینی ) این تنها غیر مومنان و سکولارها نیستند که طرد می‌گردند، بلکه بخشی از دین‌داران نیز به سبب آنکه مدل دینداری‌شان مطابق و متناسب با مذاق حکمرانی دینی نیست، به حاشیه رانده می‌شوند؛ و از آنان عموماً با عناوینی نظیر منحرف، التقاطی، سست‌ایمان و… یاد می‌شود.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۷ ۱۰:۴۹

    خرید لنت ترمز هیوندای النترا

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۲ ۱۲:۰۳

    انتشار کتابی در تبیین رابطه «دلوز و زمان»

    زمان از مسائل مورد توجه ژیل دلوز، فیلسوف فرانسوی است که بر مبنای این مولفه، وی درصدد پویایی‌بخشی به اندیشه و تفکر بود. کتاب «دلوز و زمان» سعی دارد با دستمایه قرار دادن و کند و کاو جستارهای دلوز بر آثار و اندیشه متفکرانی چون اسپینوزا، نیچه، هوسرل، برگسون و فوکو، نقش فلسفه زمان در اندیشه دلوز را تبیین کند.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۲ ۱۲:۰۰

    موارد نقضی که نظریه جدید عبدالکریم سروش را نفی می‌کند

    می‌دانیم که یک نظریه فلسفی در صورتی معتبر است که از جامعیت و شمول تام برخوردار باشد. بدین معنا که در حوزه‌ای که نظریه در آن مطرح می‌شود نتوان مثال یا موارد نقضی برای آن نظریه تصور و اثبات کرد. حال نگارنده این متن بر این باور است که مورد یا موارد نقضی را دریافته که نظریه جدید دکتر عبدالکریم سروش را نقض و نفی می‌کند و اعتبار آن را زیر سؤال می‌برد.

  • تتت ۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۳:۱۴

    جرج اورول و آلبر کامو؛ دیداری که هرگز میسر نشد

    جرج اورول و آلبر کامو از چهره‌های مهم ادبی و سیاسی قرن بیستم اروپا به‌شمار می‌روند و هر دو شهرتی جهانی دارند.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۳:۱۲

    اومانیسم؛ «از نظر انسانی ممکن» یا غیرممکن؟

    کتاب جدید سارا بیک‌ول، نویسنده برتر حلقه منتقدان کتاب آمریکا، با مرور دیدگاه‌های برخی شخصیت‌های شاخص فلسفی و ادبی، به بررسی اومانیسم به عنوان یک سنت فکری و فلسفی می‌پردازد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۳:۰۸

    دومین نشست علمی آینده‌پژوهی علوم انسانی در ایران برگزار می شود

    دومین نشست علمی آینده‌پژوهی علوم انسانی در ایران با حضور اساتید و صاحب‌نظران این حوزه روز سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ساعت ۱۴ تا ۱۷ در محل تالار فارابی مؤسسه مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۳:۰۰

    قهرمانان تراژیک دنیای مدرن

    ایده «کارگران به عنوان قهرمانان تراژیک دنیای مدرن» از ساخته‌های ذهن و قلم روشنفکران طبقه متوسط جدید است. یک بررسی استقرایی اجمالی تاریخی و جغرافیایی نشان می‌دهد که طبقه متوسط یا میانی تقریبا در همه جای دنیا و در بیشتر تاریخ، موثرترین و اصلی‌ترین نیروی پیش برنده تحولات اجتماعی و فرهنگی بوده و هست. با تامل عقلی و قیاسی هم می‌توان استدلال‌هایی برای این حکم کلی اقامه کرد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۲:۵۸

    بهترین کتاب‌ها دربارۀ راست افراطی: گفت‌وگویی با کاس مود

    کاس مود، از برجسته‌ترین محققان راست افراطی، در خلال معرفی پنج کتاب، دربارۀ افراطی‌گرایی سیاسی سخن می‌گوید

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۲:۵۴

    ماجرای فروپاشی حکومتی که رئیس آن خودکشی کرد/ خاطرات لینگه، منبعی دست اول درباره هیتلر

    آدولف هیتلر که نمی‌خواست به دست دشمنانش اسیر شود، پیش از سقوط و اشغال برلین خودکشی کرد. پیشکار او، که تا آخرین دقایق کنارش بود، در خاطراتش از هیتلر و خودکشی‌ او می‌نویسد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۲:۵۲

    ترجمه پیروز سیار از کتاب مقدس و امتیازات آن

    چهارمین جلد از مجموعه مجلدات عهد عتیق با عنوان «کتاب‌های پیامبران» – بر اساس کتاب مقدس اورشلیم – با ترجمه پیروز سیار به همت انتشارت «هرمس» و با همکاری نشر نی در حدود یک‌هزار و صد صفحه منتشر و در دسترس دین پژوهان و علاقه‌مندان به مطالعات ادیان قرار گرفته است. عظیم محمودآبادی با اشاره به تاریخ ترجمه کتاب مقدس در جهان و ایران به ویژگی‌ها و امتیازات ترجمه پیروز سیار پرداخته است.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۲:۴۹

    برای فهمیدن جامعه باید تاریخ خواند/ کتاب‌های آرون و گیدنز برای درک بهتر جامعه‌شناسی مفید است

    پرویز اجلالی گفت: اگر به‌صورت خاص کسی بخواهد جامعه‌شناسی یاد بگیرد و در این زمینه مطالعه کند، پیشنهاد می‌کنم از مطالعه کتاب‌های تاریخ شروع کند. اما اگر فردی بیشتر خواست جامعه‌شناسی را مطالعه کند می‌تواند کتاب‌های رمون آرون یا آنتونی گیدنز را خریداری کند.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۲:۳۷

    منطق به روایت هوسرل

    پژوهش‌های منطق یکی از اثرگذارترین و مهم‌ترین کتاب‌های ادموند هوسرل، بنیانگذار پدیدارشناسی و دومین اثری است که از وی به چاپ رسیده. او پیش از این کتاب جلد اول فلسفه علم حساب: پژوهش‌های روانشناختی و منطقی را منتشر کرده بود.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۲:۳۶

    نگاهی به تاریخ زندگی کارگران در ایران

    خواست یک زندگی ساده

    زمانی که نام طبقه کارگر به میان می‌آید، برای بیشتر افراد، بیش از هر چیز یادآور مارکسیسم و پدیده انقلاب است. مارکس نقشی بسزا در ایجاد این تصور از طبقه کارگر داشت. او طبقه کارگر را یک طبقه انقلابی معرفی کرد که قادر است دیگر طبقات را نمایندگی کند.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۶:۵۵

    راهنمای خرید لوازم یدکی ام وی ام  

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۴:۴۷

    فروشندگان لوازم یدکی برلیانس H230 در تهران

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۳:۵۹

    تیم تخصصی خانه تاب آوری ایرانیان

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۴۵

    عماد افروغ شخصیتی استوار، عالم و اثر گذار بود

    آئین بزرگداشت دانشمند فرزانه و جامعه شناس انقلابی مرحوم عماد افروغ با حضور جمعی از مسؤولان کشوری و اندیشمندان برجسته در تالار وحدت برگزار شد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۴۳

    علامه طباطبایی قبل از مفسر بودن، یک اندیشمند است

    استاد فلسفه سیاسی دانشگاه تهران در برنامه رادیویی سوفیا گفت: علامه قبل از مفسر بودن،یک اندیشمند بود و درجه های کسب اندیشه که فرد را به درجات تفسیر رهنمون می کند در درجه نخست اهمیت قرار دارد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۴۱

    پورجوادی: مهم‌ترین مسئله فلسفه ایرانی خویشتن است/ طباطبایی اهل سندیت بود

    پورجوادی در همایش«فیلسوف زوال اندیش» پس از اشاره به نظریات سیدجواد طباطبایی به مهم‌ترین مسئله فلسفه ایرانی یعنی خود و خویشتن پرداخت و گفت: در انگلیسی این واژه تحت عنوان self مطرح می‌شود و در عربی به آن نفس می‌گویند. این مهم‌ترین مسئله در تمام نحله‌های فلسفی بوده و این یک پرسش مهم است که این خود چیست؟ مثلا وقتی می‌گویند خود را بشناس منظور چیست؟

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۳۹

    آیا همواره علم و دین ناگزیرند در تضاد با هم باشند؟

    نیکولاس اسپنسر در کتابش به نام «Magisteria» صورتبندی ارائه شده در کتاب «تاریخ تضاد علم و دین» را که مورد حمایت ریچارد داوکینز و دیگران قرار گرفته، گمراه‌کننده می‌داند. به نظر او برای قرن‌ها علم و دین «بی‌پایان و به طرز شگفت‌انگیزی در هم تنیده شده‌اند». این روایت اسپنسر از رابطه علم و دین، حتی برای خوانندگانی که تمایل به مخالفت با او دارند روح‌بخش انگاشته شده است.