شناسهٔ خبر: 9883 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

اعطای جایزه پیامبر اکرم(ص) به نخبگان جهان اسلام

جلسه 42 ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، امروز، 17 دی‌ماه برگزار و طی آن گزارشی از اعطای سالانه جایزه پیامبر اکرم(ص) به نخبگان جهان اسلام ارائه شد.

به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از ایکنا؛ جلسه ۴۲ ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، امروز سه‌شنبه، ۱۷ دی‌ماه به ریاست محمدرضا مخبر دزفولی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار و طی آن گزارش سیاست‌گذاری جایزه جهانی پیامبر اعظم(ص) ارائه شد.

منصور کبگانیان، قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در مورد دستور و مصوبات جلسه ۴۲ ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: در ابتدای این جلسه با توجه به برگزاری اولین جلسه سیاست‌گذاری جایزه جهانی پیامبر اعظم(ص)، وزیر علوم گزارشی از این جلسه ارائه کرد. این جایزه طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید هر سال در ایام میلاد مسعود پیامبر اعظم(ص) به نخبگان علمی و فناوری جهان اسلام اعطا شود.

قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: دستور دیگر جلسه امروز، ارائه گزارش تدوین برنامه‌های جهاد دانشگاهی در ارتباط با اجرای نقشه جامع علمی کشور بود. در این گزارش، ۱۰ محور از برنامه‌های جهاد دانشگاهی برای اجرای نقشه جامع علمی کشور گنجانیده شده است. برخی از اعضای ستاد معتقد بودند که این برنامه‌ها با دستگاه‎‌های متبوع تداخل دارد و به همین دلیل پیشنهادهای اصلاحی خود را ارائه دادند.

ارجاع پیشنهاد تأسیس نهاد ملی پژوهش و فناوری به کارگروه مربوطه

وی افزود: بند مربوط به ایجاد نهاد ملی پژوهش و فناوری «R.T.I»  یا نهاد ملی پژوهش و فناوری نیز برای بررسی بیشتر به کارگروه مربوطه ارجاع شد. این نهاد باید طبق اقدام ملی ۱۳ از راهبرد کلان ۱۲ نقشه جامع علمی کشور تأسیس شود تا با استفاده از تجربیات سایر کشورها در کنار وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌های دولتی مسئول، در حوزه علم و فناوری انجام وظیفه کند.

تصویب گزارش برنامه‌های جهاد دانشگاهی

وی افزود: در نهایت گزارش برنامه‌های جهاد دانشگاهی با اصلاحات صورت گرفته به تصویب رسید. مدل پیشنهادی ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور برای تقسیم کار ملی در حوزه علم و فناوری بعد از بررسی وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دستور کار جلسه آینده ستاد راهبری قرار خواهد گرفت.

نظر شما