نمایش همه
  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۶:۵۵

    راهنمای خرید لوازم یدکی ام وی ام  

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۴:۴۷

    فروشندگان لوازم یدکی برلیانس H230 در تهران

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۳:۵۹

    تیم تخصصی خانه تاب آوری ایرانیان

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۴۵

    عماد افروغ شخصیتی استوار، عالم و اثر گذار بود

    آئین بزرگداشت دانشمند فرزانه و جامعه شناس انقلابی مرحوم عماد افروغ با حضور جمعی از مسؤولان کشوری و اندیشمندان برجسته در تالار وحدت برگزار شد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۴۳

    علامه طباطبایی قبل از مفسر بودن، یک اندیشمند است

    استاد فلسفه سیاسی دانشگاه تهران در برنامه رادیویی سوفیا گفت: علامه قبل از مفسر بودن،یک اندیشمند بود و درجه های کسب اندیشه که فرد را به درجات تفسیر رهنمون می کند در درجه نخست اهمیت قرار دارد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۴۱

    پورجوادی: مهم‌ترین مسئله فلسفه ایرانی خویشتن است/ طباطبایی اهل سندیت بود

    پورجوادی در همایش«فیلسوف زوال اندیش» پس از اشاره به نظریات سیدجواد طباطبایی به مهم‌ترین مسئله فلسفه ایرانی یعنی خود و خویشتن پرداخت و گفت: در انگلیسی این واژه تحت عنوان self مطرح می‌شود و در عربی به آن نفس می‌گویند. این مهم‌ترین مسئله در تمام نحله‌های فلسفی بوده و این یک پرسش مهم است که این خود چیست؟ مثلا وقتی می‌گویند خود را بشناس منظور چیست؟

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۳۹

    آیا همواره علم و دین ناگزیرند در تضاد با هم باشند؟

    نیکولاس اسپنسر در کتابش به نام «Magisteria» صورتبندی ارائه شده در کتاب «تاریخ تضاد علم و دین» را که مورد حمایت ریچارد داوکینز و دیگران قرار گرفته، گمراه‌کننده می‌داند. به نظر او برای قرن‌ها علم و دین «بی‌پایان و به طرز شگفت‌انگیزی در هم تنیده شده‌اند». این روایت اسپنسر از رابطه علم و دین، حتی برای خوانندگانی که تمایل به مخالفت با او دارند روح‌بخش انگاشته شده است.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۳۷

    نباید از نقش کتاب در حوزه دیپلماسی فرهنگی غافل شد

    استاد صاحب کرسی فلسفه و علوم سیاسی دانشگاه دوک معتقد است، هرچندکه منابع آنلاین جایگاه ویژه‌ای در دیپلماسی فرهنگی پیدا کرده‌اند، اما نباید از نقش کتاب در این حوزه غافل شد.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۳۵

    روشن‌سازی بخشی از تاریخ کشور در سینما رکس آبادان/ قضاوت تاریخ از فاجعه آدم‌سوزی

    آدم‌سوزی سینما رکس آبادان یکی از وقایع تاریخی این مملکت است و روشن شدن این فاجعه در حقیقت روشن‌سازی بخشی از تاریخ کشور و جامعه بشری است.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۳۴

    کتاب «ادری هپبورن و جنگ جهانی دوم» بررسی می‌شود

    نشست نقد و بررسی کتاب «دختر هلندی» (ادری هپبورن و جنگ جهانی دوم) نوشته رابرت ماتزن با ترجمه زینب کاظم‌خواه برگزار می‌شود.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۳۲

    ایرانیان عنصر متعهد به حفظ امنیت خلیج‌فارس بودند/ از دوره هخامنشی تاکنون ژاندارم منطقه هستیم و خواهیم بود

    رضا شعبانی گفت: نامی که بر روی این منطقه ماند، از زمان هخامنشیان معروف است. زمانی که داریوش متصرفات و مناطقی را که تحت حمایت و سلطه ایران بود؛ برمی‌شِمُرَد ناچار می‌شود به این آبراه اشاره کند و نام «خلیج‌فارس» را می‌آورد. این دریا از 2500 سال پیش به این نام مشهور است. نام «خلیج‌فارس» برگرفته از کتیبه داریوش است.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۲۵

    دین‌گریزی و مسوولیت ما

    حتی مراجعه به متن دینی را فرمان عقل و مقدمه استفاده از وحی می‌داند و این عقل است که ما را به پرسش درباره آفرینش و آغاز، انجام و هدف آن ارشاد می‌کند و برای پاسخ به این پرسش ما را به تدبر در پیام وحی راهنمایی می‌کند و در مورد واقعه عاشورا نیز هیچ اثری از گفتار و رفتار حضرت سید الشهدا(ع) نیست الا اینکه منطبق با عقل است.

  • ۱۴۰۲-۰۲-۱۰ ۱۲:۲۴

    زیستن در زمانه دشوار به روایت مقصود فراستخواه

    خلق جهانی موازی

    زندگی سخت شده. این حرف را تقریبا از همه می‌شنویم. شرایط اقتصادی و اجتماعی ناگوار است، شکاف فقیر و غنی روز به روز بیشتر می‌شود، زیست بوم رو به اضمحلال است، سایه جنگ بر سر اکثر ابنای بشر سنگینی می‌کند، آزادی‌های فردی و امنیت اجتماعی از همه سو تهدید می‌شود و خلاصه اوضاع قمر در عقرب است. در چنین وضعیتی برای زنده ماندن و زیستن چه باید کرد؟ چه می‌توان کرد؟