شناسهٔ خبر: 16095 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

زبان شعر آرمان‌های فردا و دردهای جهان را رساتر بیان می‌کند

معاون فرهنگی وزیر ارشاد گفت: شعر رساترین، ماناترین و پایاترین زبان گفت‌وگو است. ما با شعر می‌توانیم از درد‌های جهانی و آرمان‌های فردا سخن بگوییم و همین طور اسطوره‌های خود را که در طول زمان فراموش شده‌اند را بشناسیم.

به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از تسنیم؛ عصر دیروز، ۲۷ اردیبهشت ماه، مراسم افتتاحیه هشتمین دوره جشنواره شعر فجر با حضور  سیدعباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر ارشاد، سیدعلی موسوی گرمارودی، مفتون امینی، علی معلم دامغانی، اکبر اکسیر، فاضل نظری، راتی ساکسنا، بهزاد زرین پور و...  در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

صالحی در این مراسم گفت: امیدواریم که جلسات روزهای آینده مانند این جلسه پربار باشد و از آن استفاده کنیم، به طور طبیعی شعر در فضای فرهنگی هر ملتی جایگاه خاصی دارد. شعر، جافظه تاریخی، انتقال دهنده فرهنگ و نمایه روح یک ملت است. هر مقدار که یک ملت تاریخ دیرینه‌تری داشته باشد، شعر او جان مایه بیشتر و برنده‌تر خواهد داشت.

رئیس شورای سیاست‌گذاری هشتمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر تصریح کرد: شعر در زبان فارسی با همین نگاه جایگاه ویژه‌ای را به دست آورده است. در زبان فارسی کثرت شاعران و توالی وجود شاعران برجسته باعث شده است که هیچ برهه‌ای از تاریخ این ملت بدون وجود شاعران و شعر نباشد،  شعر در زبان فارسی زبان مصاحبه و گفت‌وگو است. زمانی که می‌خواهیم با یکدیگر گفت‌وگو کنیم و یا به تبادل نظر بپردازیم، شعر رساترین، ماناترین و پایاترین زبان گفت‌وگو است. ما با شعر می‌توانیم از درد‌های جهانی و آرمان‌های فردا سخن بگوییم و همین طور اسطوره‌های خود را که در طول زمان فراموش شده‌اند را بشناسیم.

معاون فرهنگی وزیر ارشاد در پایان گفت: امروز شعر به عنوان زبان فردای ملت ایران است و جشنواره شعر فجر می‌تواند مبنایی برای گفت‌وگو در داخل این زبان باشد، پس باید این زبان را پاس بداریم، چراکه بجز گفت‌وگو در داخل از این شعرها می‌توانیم برای گفت‌‌وگو با جهان صحبت کنیم.

برچسب‌ها:

نظر شما