-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۲۲:۵۹
آشنایی با محبوب ترین بازی سبک بتل رویال موبایل
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۷:۰۰
تبارشناسی جامعهشناسی تشیع در گفتوگو با سید محمود نجاتی حسینی(خراسانی)/ بخش دوم: جامعه شناسی تشیع در کشور ما در مرحله جنینی است
جامعهشناسی تشیع در کشور ما به معنای حقیقی آن هنوز جنینی و در حال شکلگیری است و کامل شکل نگرفته است. حتی در جهان غرب نیز پتانسیلهای علمی ایجاد شده برای شیعهشناسی تا جایی که اطلاعات آن ها در دسترس است نتوانسته است به شکلگیری نهادی ساختاری «جامعه شناسی تشیع» منجر شود.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۶:۳۰
گوهر اگزیستانسیالیسم/ «فیلسوف دل» نوشته کلر کارلایل
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۶:۰۰
این صحنه فقط یک بازنده دارد/ آغاز به کار جشنواره تئاتر زیر سایه یک همهپرسی!
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۵:۳۰
امرِ رخداد در زندان/ به بهانه چاپ دوازدهم رمان بند محکومین
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۵:۰۰
مکانی به وسعت هیچ/ نقدی بر «بند محکومین» کیهان خانجانی به بهانه ترجمه رمان به زبان عربی
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۴:۳۰
دراماتیزه کردن رمان در ساختاری گسسته - پیوسته/ نگاهی به رمان «نیش زنبور، بوسه قدیس» نوشته اکبر ظریفتبریزیان
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۴:۰۰
برنامه زمانی جدید کنکورهای ارشد و سراسری ۱۴۰۰
سازمان سنجش آموزش کشور از افزایش تعداد روزهای برگزاری کنکورهای ارشد و سراسری ۱۴۰۰ خبر داد.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۳:۳۰
ریشخند به فقر و مذلت/ نگاهی به «روزگار شاد و ناشاد محله نفتآباد» مجموعه داستان قباد آذرآیین
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۳:۰۰
نگاه دستدوم به فیلم کوتاه را قبول ندارم/ گفتوگو با کوهیار کلاری مدیر فیلمبرداری فیلم کوتاه «آینه»
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۲:۳۰
ترجمه «عالیجناب کیشوتِ» گراهام گرین منتشر شد
رمان «عالیجناب کیشوت» نوشته گراهام گرین با ترجمه رضا فرخفال توسط نشر نو منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۲:۲۶
نگاهی به پیامدهای کرونا در ایران؛
ابعاد زبانشناختی «ایرانِ دوره کرونا»
«فاصله» با مفهوم سنتی و جغرافیایی-تاریخی آن در گذشته تفاوت دارد؛ ازاینرو، این مفهوم در تجربه جدید دوران کرونا با تغییرات معنایی روبهرو شده و تغییر در سبک زندگی و شیوه ارتباطات اجتماعی را تداعی میکند. فاصله اجتماعی در مفهوم کرونایی با هجرت زبانی از «دنیای واقعی ارتباط» به «دنیای مجازی ارتباط» نیز همراه میشود و گواهی بر ابزار نوین و زبان دیجیتالی در عرصه گفتوگو و تعامل است؛ به همین دلیل بازماندگان نسل گذشته را بیشتر دچار آسیبب و شوک میکند و «شکاف زبانی-نسلی» میان نسل گذشته و اکنون را عمیقتر کرده است.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۲:۰۰
کتاب «هم شرقی، هم غربی» منتشر شد : تاریخ روشنفکری مدرنیته ایرانی؛ هم شرقی هم غربی
کتاب «هم شرقی، هم غربی» با واژگونه کردن این شعار ایران «نه شرقی، نه غربی» مدعی است که ایران مدرن به عنوان یک دولت-ملت همچون ایران پیشامدرن به مثابه یک امپراتوری هم از لحاظ فرهنگی و هم به لحاظ فکری «هم شرقی و هم غربی» بوده است.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۱:۳۰
ایران مقبره ابوریحان بیرونی در افغانستان را بازسازی میکند
وزیر میراثفرهنگی دستور داد هرچه سریعتر با کشور افغانستان هماهنگیهای لازم را برای بازسازی مقبره ابوریحان بیرونی دانشمند و ریاضیدان ایرانی در شهر غزنی این کشور انجام شود.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۱:۰۰
نگاهی به کتاب «انتقاد دینی و سیاسی در قرآن و سنت»: انتقاد دینی و سیاسی در قرآن و سنت
انتقاد پذیری یک مکتب یا نظام سیاسی در عرصههای نظری و عملی میتواند محک مناسبی برای سنجش مردمی بودن آن مکتب یا نظام و احترام آن به آزادیها و حقوق بنیادین انسانی به شمار آید.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۳ ۱۰:۳۰
لزوم تنوع ژانر برای سینمای کوتاه/ گفتوگو با پویان صدقی مدیرعامل پلتفرم ودیو درباره اهمیت پخش و نمایش فیلم کوتاه
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۷:۰۰
تبارشناسی جامعهشناسی تشیع در گفتوگو با سید محمود نجاتی حسینی(خراسانی)/ بخش اول: جامعهشناسی تشیع نیازمند الگویی تئوریک است/ چگونه میتوان هم به دین وفادار ماند هم به جامعهشناسی؟
سید محمود نجاتی حسینی(خراسانی) میگوید: صرف نامگذاری روی چند کار مقدماتی و ابتدایی و آماتور و تلاش و تبلیغ نومینالیستی برای جاانداختن جامعهشناسی یک مذهب خاص، جامعهشناسی دین ایجاد نمیکند.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۶:۳۰
حسین نصر و انتخابی که برای حفظ ارزشهای اسلامی و دینی کرد
حامد زارع نوشت: شاید سید حسین نصر خود را در جایگاهی میدید که میتواند نظیر خواجه نصیرالدین طوسی به قدرت فائقه دوران نزدیک شود و چند قدمی برای حفظ ارزشهای اسلامی و ایرانی بردارد.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۶:۰۰
یادداشتی از سیدمجید کمالی؛ شکلگیری علوم انسانی بومی به خرد جمعی و گفتوگوی بسیار وابسته است
شکلگیری علوم انسانی بومی، تحقیقی است با مؤلفههای بسیار که انجام آن به خرد جمعی و گفتوگوی بسیار وابسته است.سیاستزدگی، بزرگترین مانع شکلگیری این دیالوگ است.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۵:۳۰
گفتوگو با ابوالقاسم عتیقهچی، نقاش: دِین خودم را به مولانا ادا کردم
تمامی صحنههای شاهنامه که مینیاتورش را کشیدهاند، به صورت مدرن کار کردهام. در این مجموعه رنگهایی را به کار بردهام که کسی تا به حال به کار نبرده و حالتهایی را نشان دادهام که بیانگر وقایع شاهنامه است. صحنه به صحنه شاهنامه را که میکشم تحقیق میکنم، کارهایی را که شده از نظر میگذرانم. کارها همه فیگوراتیو است، شامل داستانهای رستم و رخش و گذر سیاوش از آتش و... چیزی در حدود 5، 6 دیو سفید هم کار کردهام.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۵:۰۰
مجلس با همسان سازی حقوق کارکنان وزارت علوم موافقت نکرد
وزیر علوم با ارسال نامهای به رئیس سازمان برنامه خواستار اعلام موافقت این سازمان با اجرای طرح همسانسازی حقوق شاغلان دو وزارت علوم و بهداشت در سال آینده به میزان ۳,۵۰۰ میلیارد تومان شد.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۴:۳۰
چه مینامی مرا؟ یک بیمار؟/ درباره فیلم «سازهای ناکوک» به کارگردانی علی حضرتی
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۴:۰۰
در ستایش سانسور و تسئوس/ نسبت به شهید آوینی غفلت شده است
مهدی مظفری ساوجی میگوید اگر بپذیریم که ادبیات وجهی در زمان و ماندگار دارد و نه همزمانی و مقطعی و معطوف به انقضا، سانسور آنغول بیشاخودُمی نیست که از آن ساخته شده است.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۳:۰۰
در راستای کاهش جعل مدرک؛ الکترونیکی شدن مدارک دانش آموختگان ۸۰ دانشگاه کلید خورد
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: به ۸۰ دانشگاه که خود مدارک فارغ التحصیلان را صادر می کنند اعلام شده که برای الکترونیکی شدن مدارک وارد سیستم (سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان ) شوند.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۲:۰۰
جهان در جدال با کهنسالی/ نگاهی به کتاب «جمعیت، قدرت، معیشت» نوشته ریچارد جسکون و نیل هو
جمعیت جهان مدام در حال پیرتر شدن است. افزایش تعداد کهنسالان، از طرفی موجب کاهش نیروی کار فعال شده و از طرف دیگر، هزینه های درمانی و بازنشستگی کشورها را افزایش داده است. بههمین علت رهبران کشورهای صنعتی و حتی کشورهای در حال توسعه که هنوز به بحران کهنسالی نرسیدهاند، بیمناک شدهاند.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۱:۳۰
جداول منابع آزمون سراسری؛ آغاز ثبت نام کنکور ۱۴۰۰ از یکشنبه/ پایان دعوای نظام قدیم و جدید
ثبت نام کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ از یکشنبه ۱۲ بهمن ماه آغاز می شود و این بار نظام جدید آموزش متوسط تنها منبع رسمی سئوالات کنکور خواهد بود و دعوای داوطلبان نظام قدیم و جدید متوسطه پایان یافت.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۱:۰۰
ژان لوک گدار در جشنواره فیلم کرالا تجلیل میشود
جشنواره بینالمللی فیلم کرالا از ژان لوک گدار فیلمساز و منتقد برجسته فرانسوی – سوییسی که با جنبش موج نوی فرانسه زمینه تحول سینمای جهان را فراهم کرد، تجلیل میکند.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۰:۳۰
ترجمه «سیاست خارجی آلمان و ایران دوره رضاشاه» چاپ شد
کتاب «سیاست خارجی آلمان و ایران دوره رضاشاه» نوشته رشید آرمین خطیبشهیدی با ترجمه شهلا طهماسبی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
۱۳۹۹/۱۱/۱۲
جایگاه ابنسینا در تاریخ فلسفه در گفتاری از حسین معصومی همدانی؛
بنیانگذار آکاد میای فلسفه اسلامی
بنسینا در بسیاری از موارد، در طرح برخی از مسائل طبیعی میگوید من از دوستان مشاییام یک کلمه حرف حساب در این زمینه نشنیدهام! یعنی در برخی مسائل تا این اندازه منتقد آرای فیلسوفان مشایی بوده است. او در بسیاری موارد در منطق و طبیعیات از دیدگاههای آنها تجاوز کرده است. در الهیات که دیگر بحث مفصل و جداگانهای است. اما به هر حال، این ایده که ابنسینا شارح ارسطو بوده، دیدگاه درستی نیست. ابنسینا فیلسوفی است که مثل همه فیلسوفان، متکی بر یک سنتی موجود است که در آن سنت تصرف کرده و مسائل جدید و راهحلهای جدید ارایه کرده است و از این حیث میتوان او را یک فیلسوف بزرگ و درخور توجهی دانست.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۰:۰۰
نامزدهای کتاب سال معرفی شدند
آثار راه یافته به مرحله دوم داوری سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در گروه کلیات معرفی شدند.