شناسهٔ خبر: 11919 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

کوشک‌جلالی با نمایش «پستچی پابلو نرودا» در کاشان

کوشک جلالی که به دعوت خانه تئا‌تر کاشان و با همت و همکاری آموزشگاه هنرهای نمایشی باران به عنوان مجری طرح، مشغول تمرین نمایشنامهٔ پستچی پابلو نرودا است، اجرا در شهر کاشان را دومین فعالیت شهرستانی خود پس از سال‌های حضور در آلمان خواند.

به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از تسنیم؛ علیرضا کوشک جلالی اجرا در شهر کاشان را دومین فعالیت شهرستانی خود پس از سال‌های حضور در آلمان خواند و اظهار کرد: بعد از حدود ۳۵ سال فعالیت در اروپا، علاقه دارم که فعالیت‌ خود را با گروه‌های شهرستانی کشورم ادامه بدهم و امروز خوشحالم که با فراهم شدن شرایط و پیگیری‌های فعالان تئا‌تر، این حرکت پس از تبریز ادامه دارد.

نمایش «پستچی پابلو نرودا» نوشته آنتونیو اسکارمتا که است قرار است با بازی احمد صابر طحان، مجتبی جدی، زهره استادی و سحر خداداده در یکی از سالن‌های تیا‌تر این شهر به روی صحنه برود.

کوشک جلالی که به دعوت خانه تئا‌تر کاشان و با همت و همکاری آموزشگاه هنرهای نمایشی باران به عنوان مجری طرح، مشغول تمرین نمایشنامهٔ پستچی پابلو نرودا است؛ تاکید کرد: باید شرایطی فراهم شود که هنر تئا‌تر، با دربرگرفتن تمام سلیقه‌های فکری مختلف و گروه‌های سنی متعدد، به جایگاه واقعی خود در بین توده مردم دست یابد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به فراهم شدن شرایط اجرا در سایر شهرهای کشور، به ظرفیت‌های هنر تئا‌تر در شهرستان‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: امکانات و شرایط مادی لازم برای پیشرفت حوزه تئا‌تر در کشورمان، به هیچ وجه قابل مقایسه با کشورهای اروپایی نیست؛ اما با این حال، آنچه باعث زنده‌ماندن این هنر در کشورمان شده، عشق و انگیزه ستودنی جوانانی است که‌گاه با کمترین امکانات، شگفتی‌ساز ظاهر می‌شوند.
عضو اتحادیه کارگردانان آلمان که پیش از این «پستچی پابلو نرودا» را در شهر کلن روی صحنه برده؛ این اثر را درباره دوستی و عشق، شعر و لذت و درباره آزادی و سیاست معرفی کرده و توضیح می‌دهد: «آنتونیو آسکارمتا، فضا و هیجانات سال ۱۹۷۰، اندکی پیش از انتخاب آلنده، رئیس جمهور شیلی را منعکس کرده است. این اثر در ستایش پابلو نرودا و خلق شیلی است.»

این کارگردان تئا‌تر که نمایش‌نامه «پستچی پابلو نرودا» نوشته آنتونیو

برچسب‌ها:

نظر شما