مصاحبه

کل اخبار:395

  • ۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۷:۳۰

    آخرين گفت‌وگوی گونترگراس: سياست گاهی از ادبيات استفاده می‌كند

  • ۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۳۰

    وظایف پژوهشگران فلسفه‌ی فرهنگ چیست؟

    سرپرست دانشکده الهیات دانشگاه علامه طباطبایی گفت: پژوهشگر فلسفه فرهنگ وظایفی بر عهده دارد که یکی از آنها ارتباط برقرار کردن با دیگر محققان حوزه فلسفه و حفظ نگاه منتقدانه به فرهنگ معاصر است.

  • ۱۳۹۴-۰۴-۰۲ ۱۸:۰۰

    عطاران در مجله‌ی ۲۴ از دلایل فروش فیلمهایش می‌گوید

    مجله‌ی ۲۴ در جدیدترین شماره خود، شرایط این روزهای سینمای ایران را بررسی می‌کند و در گفت‌وگویی صریح با رضاعطاران با عنوان «آقای عطاران! چرا فیلم‌هایت می‌فروشد؟» دلیل پرفروش‌شدن فیلم‌های این ستاره‌ی سال‌های اخیر را بررسی می‌کند.

  • ۱۳۹۴-۰۴-۰۱ ۰۹:۳۰

    زمان مصاحبه ۴۳ رشته دکتری دانشگاه آزاد اعلام شد

    جدول زمان‌بندی مصاحبه ۴۳ رشته دکتری تخصصی (Ph.D) دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سایت مرکز آزمون این دانشگاه قرار گرفت.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۲۶ ۱۳:۳۰

    در ادبیات و سینمای ایران افراد امپراتوری خودش را دارد

    بهنام ناصح می‌گوید: اقتباس ادبی در تعامل بین نویسنده، کارگردان و فیلنامه‌نویس امکان‌پذیر است اما در ایران افراد امپراتوری خود را دارد، کارگردان خودش فیلمنامه می‌نویسد و فیلم را هم می‌سازد، نه نویسنده‌ای وجود دارد و نه فیلم‌نامه‌نویسی.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۲۵ ۱۸:۱۰

    پایان مصاحبه دکتری آخر مردادماه/ برگزاری مصاحبه مجدد برای غایبان

    معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: مصاحبه های داوطلبین ۲۱۵ رشته دکترای پژوهش محور تا پایان مرداد ماه به اتمام می رسد.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۲۵ ۱۲:۱۰

    آستانه تحمل جوامع بسته به جو موجود است/ آدم‌های خوشبخت قصه ندارند

    مترجم رمان پلیسی «قیافه نکبت من» گفت: آن چیزی که ما تساهل و تسامح می‌نامیم، در همه کشورها متاثر از جو موجود است. آزادی رسانه ای در کشوری مانند فرانسه، در مواقع مختلف معانی مختلف و متفاوتی می‌دهد.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۲۳ ۱۷:۵۰

    کارگاه آموزش فن مصاحبه در حوزه‌های علمیه خواهران برگزار می‌شود

    مدیر سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران از برگزاری کارگاه‌های آموزش فن مصاحبه در استان‌های مختلف کشور خبر داد.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۱۸ ۱۲:۳۰

    زمان مصاحبه ۲۹ رشته دکتری دانشگاه آزاد اعلام شد

    رمان مصاحبه ۲۹ رشته دوره دکتری تخصصی با آزمون و بدون آزمون سال ۹۴ اعلام شد.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۱۶ ۱۵:۴۰

    گفت وگو با « شراگیم یوشیج » فرزند نیما

    نیمای بزرگ برای من می‌نویسد: «پسرمن! شراگیم. هیچ وقت به بازی سیاست وارد نشو، عقیده خاصی می‌توانی پیدا کنی(آن‌ هم اگر تو را گول نزده باشند و حقیقتا به حقیقتی پی برده باشی) اما با یک دسته همپا نباش، قبول فکر صحیح غیر از قبول عمل مردم است.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۱۱ ۱۶:۰۰

    بیژن کامکار: «کامکارها» هیچ‌ وقت از هم نمی‌پاشند

    بیژن کامکار گفت: اگر تمام گروه‌های موسیقی دنیا به هم بریزند، گروه کامکارها از هم نمی‌پاشد. همیشه وقتی باهم کار می‌کنیم، بین ما پیوندی حسی، معرفتی و عاطفی برقرار است.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۱۰ ۱۶:۴۰

    مصائب ناشران قانونمدار در ایران/ ریالی بابت نمایشگاه کتاب نگرفتیم

    رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با اشاره به عرضه انبوهی از کتاب‌های ناشران توسط افراد سودجو در نمایشگاه کتاب، گفت: «باید جلوی فعالیت حدود ۵۰۰ غرفه گرفته می‌شد ولی ما روی عدد ۱۱۶ متوقف شدیم».

  • ۱۳۹۴-۰۳-۱۰ ۱۶:۰۰

    تاکید معاون پژوهشی بنیاد ایران‌شناسی بر حفظ هویت تاریخی ایرانی اسلامی

    معاون پژوهشی بنیاد ایران‌شناسی گفت: در حقیقت امروز جریان ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی هوشیارانه و آگاهانه باید در خدمت حفظ هویت تاریخی ایرانی اسلامی نه تنها ایران بلکه کشورهای منطقه باشد.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۱۰ ۱۱:۴۰

    اعلام زمان دعوت به مصاحبه کنکور دکتری دانشگاه آزاد

    معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: زمان دعوت به مصاحبه های دوره دکتری تخصصی (Ph.D) از هفته آخر خردادماه آغاز خواهد شد.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۰۹ ۱۴:۴۰

    اکسپرسیونیسم ایرانی در گفت‌و‌گو با حسینعلی ذابحی

    این روزها نمایشگاهی انفرادی از حسینعلی ذابحی در گالری هور برگزار شده است. حسینعلی ذابحی در سال ۱۳۲۴ و در جنوب شهر تهران به دنیا آمد. او در رشته نقاشی و در هنرستان هنرهای زیبای تهران تحصیل کرد و پس از آن سال ۱۳۵۰ به پاریس رفت و در دانشکده هنرهای زیبای پاریس مشغول به تحصیل نقاشی شد. پس از بازگشت به ایران کار تدریس و مطالعات حکمت و عرفان ایران را آغاز کرد. گفت‌و‌گویی با او انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید:

  • مهدی نژاد نوری ۱۳۹۴/۰۳/۰۷

    محمد مهدی‎نژاد نوری در گفتگو با «فرهنگ امروز»؛

    «تجاری سازی» یا فعالیت تحقیقاتی «نیازمحور»

    وقتی از علوم انسانی صحبت به میان می‌آید، ممکن است به بحث‌های به شدت معرفتی فکر کنیم که در این بحث‌ها قاعدتاً تجاری‌سازی به معنای مرسوم آن وجود ندارد.. اما می‌توان گفت که نوعی فعالیت تحقیقاتی نیازمحور هستند و نیاز به آن توسط حاکمیت تشخیص داده شده و در جایی تحت عنوان نقشه‌ی جامعه‌ی علمی تحت سرفصل علوم انسانی و برحسب اولویت تعریف شده است.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۱۴:۰۰

    گفت‌ وگو با خشایار دیهیمی درباره «لیبرالیسم و جریان‌های آن در ایران»

    لیبرالیسم در ایران، با لیبرالیسم ایرانی متفاوت است. گاهی در صحبت دوستان این دو با هم خلط می‌شود و موجب سوءفهم‌های زیادی شده است. خود لیبرالیسم که پایه‌اش در ایران بر سوءفهم بوده، وقتی با خوانش ایرانی از لیبرالیسم خلط می‌شود، به این سوء‌فهم، بیشتر دامن می‌زند.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۱۶:۰۰

    تاریخ مصاحبه قبول شدگان دکتری دانشگاههای مهم اعلام شد

    تاریخ مصاحبه پذيرفته‏ شدگان مصاحبه آزمون دکتري ورودي سال ۹۴ دانشگاه های کشور اعلام شد.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۱۵:۱۰

    ریشه‌های نژاد پرستی آمریکایی در گفتگو با نوآم چامسکی

    نوآم چامسکی در گفتگو با نیویورک تایمز گفت: نژادپرستی ضدعربی/ضداسلام تاریخ درازی دارد و منابع به نسبت زیادی هم در مورد آن وجود دارد و هیچ شکی نیست که میزانش در سال های اخیر افزایش یافته است.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۱۵:۰۰

    زمان آزمون علمی برخی رشته های کارشناسی ارشد ۱۲ خرداد منتشر می شود

    برنامه زمانی مصاحبه در رشته‌های بورسیه، شرایط خاص و زمان برگزاری آزمون تشریحی، پروژه عملی و مصاحبه در برخی كد رشته‌های امتحانی آزمون كارشناسی ارشد ۹۴ روز سه شنبه ۱۲ خرداد منتشر می شود.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۰۲ ۱۲:۱۰

    اعلام برنامه زمانی دانشگاه شهید بهشتی برای مصاحبه آزمون دکتری ۹۴

    برنامه زمانی مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری ۹۴ دانشکده های دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد.

  • ۱۳۹۴-۰۳-۰۲ ۱۲:۰۰

    گفتگوی آزما با آیدا

    خیلیها میگفتند میخواستیم بیاییم شاملو را ببینیم اما رویمان نمیشد. ولی آمدن به دیدار شاعر خیلی راحت بود، خیلیها هم آمدند. وقتی کسی میآمد من نمیپرسیدم اسمت چیست؟ از کجا آمدهای؟ به این آمد و شدها عادت کرده بودم، اگر کسی اولین بار که میآمد ساکت مینشست و چیزی نمیگفت، من آنها را تنها میگذاشتم چون میدانستم ممکن نبود شاملو بگذارد شرایط در آن حالت باقی بماند. راحت ارتباط برقرار میکرد. با محبت میپرسید از کجا میآیید؟ یا همیشه میگفت آقای من، خانم من، شغلتان چیست؟... و یخ طرف باز میشد، بعد از پنج دقیقه، تو پنداری خیلی وقت است که همدیگر را میشناسند.

  • بهرام توکلی ۱۳۹۴/۰۲/۳۱

    گفت‌وگو با بهرام توکلی درباره فیلم «من دیه‌گو مارادونا هستم»؛

    سینما یک هنر است، نه یک بیانیه

    بعضی افراد به‌جای تماشا و لذت بردن از سینما، فیلم‌ها را بیانیه فرض می‌کنند و به‌جای آنکه به یاد بیاورند در حال برخورد با آثار هنری هستند، کلیدهای رمزشکن خود را روشن کرده و در تمام مدت نمایش فیلم، در حال رمزگذاری و رمزشکنی و نشانه‌گذاری و نمادشناسی و منتسب کردن کار به کدهایی هستند که تنها در ذهن خودشان وجود دارد، نه در اثر.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۹:۳۰

    ناگفته‌هایی از آنچه در موج بیداری اسلامی اتفاق افتاد

    عضو هیأت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: چند نگاه نسبت به بیداری اسلامی وجود دارد. حضرت آقا از همان ابتدا اصرار داشتند که آنچه اتفاق می‌افتد بیداری اسلامی است، اما برخی می‌گفتند بیداری انسانی است.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۲:۳۰

    در گفتگو با ناصر فکوهی مطرح شد: آیا جامعه ایران شاد نیست؟

    یکی دیگر از این موارد پیش پا افتاده که دخالت‌های بی‌جا را نشان می‌دهد، چگونگی ابراز احساسات و شادی است که باز هم بنا بر تصدی‌گری دولتی نباید از حدی «شدید‌تر» و «غیر متعارف» باشد. به همین دلیل است که‌گاه می‌بینیم ساده‌ترین رفتارهای عمومی به بهانه اینکه مخالف عرف هستند زیر فشار قرار می‌گیرند و از کاهی، کوهی ساخته می‌شود

  • ۱۳۹۴-۰۲-۲۹ ۱۸:۳۰

    رضا میرکریمی: علاقه‌ای به گشودن پرونده‌های قدیمی ندارم

    رضا میرکریمی که به تازگی مدیرعامل خانه سینما شده است تاکید کرد که انجام امور صنفی در راس پیگیری‌ها قرار دارد ولی این بدین معنا نیست که خانه سینما در لاک خود فرو می‌رود.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۲۹ ۱۸:۰۰

    کوستا گاوراس: «Z» فریاد مرگ بر ژنرال‌ها بود

    کوستا گاوراس کارگردان مشهور فرانسوی-یونانی امسال برای نمایش نسخه بازسازی‌شده فیلم «Z» در جشنواره کن حضور یافت و درباره این اثر صحبت کرد.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۲۹ ۱۷:۰۰

    فینچر تا اسکورسیزی از مصاحبه تروفو و هیچکاک می‌گویند

    فیلم مستندی با عنوان «هیچکاک/تروفو» امروز در جشنواره فیلم کن به نمایش درمی‌آید که کنت جونز کارگردان آن در گفتگویی درباره این اثر توضیح می‌دهد.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۲۹ ۱۴:۰۰

    نویسندگی در آلمان مثل ایران نیست!

    مدیر نمایشگاه کتاب فرانکفورت می‌گوید: در آلمان نویسنده شدن مثل ایران و خاورمیانه نیست؛ یعنی این‌گونه نیست که کسی در خانه بنشیند و شعر و داستان بنویسد.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۲۸ ۱۴:۱۰

    بهرام توکلی: همه سیاستمداران فیلم امیدوارکننده می‌خواهند

    تماشاگر خیلی پیگیر فوتبال نیست اما او هم مانند بسیاری از مردم در حد معمول، این ورزش پر هیجان را دنبال می‌کند. با این حال سال گذشته نام «من دیه‌گو مارادونا هستم» را برای فیلم تازه‌اش انتخاب کرد؛ نامی که انتخاب آن از سوی بهرام توکلی غیرمنتظره می‌نمود.