به گزارش فرهنگ امروز به نقل از شبستان؛ «چقدر خوبیم ما» کتابی با زبان طنز اما در عین حال جدی است که نویسندهاش متن آن را حاصل تاملات خود در نقد رفتارشناسی ایرانیان در قالب بیانی طنز آمیز عنوان کرده است.
در بخش هایی از مقدمه ی این کتاب می خوانیم:
« کتابی در حوزه ی طنز هست و نیست، یعنی زبانش طنز است ، نگاه طنز است ، لحن طنز است. اما سعی کرده ام تا شوخی شوخی حرف های جدی بزنم. این ها به گمانم جدی نرین حرف هایی است که طی این سال ها که دستی به قلم دارم و چندین جلد کتاب از من چاپ شده و در چندین و چند نشریه قلم زده ام ، روی کاغذ آورده ام. ...
«کتاب چقدر خوبیم ما» آن فرصت و فراغی است که باید برای یک نویسنده ، زمانی روزی دست بدهد تا احساس وظیفه کم شود یا آدم بگذارد این احساس وظیفه را دیگران کنند و خودش یک چیز دیگری بکند، یک کار دیگری بکند و «چقدر خوبیم ما» همان کار دیگر است
بگذریم هر موقع در حین نوشتن سعی کرده ام جدی حرف بزنم احساس یرقان و خفقان به من دست داده. پس این چند صفحه ی جدی را تمام کنم تا چند صفحه ی شوخی شوخی «چقدر ما خوبیم» شروع شود.»
برخی از عناوین این کتاب عبارت اند از:
«و بس»، «پشت و رو»،« مد» ، «مجازی ام مجازی» ،«رانندگی» ،« خاص» ، «همسایگان» و ....
در بخشی از این کتاب می خوانیم:
« یعنی اگر داغ و درفش مان کنند و به میخ و سیخ مان بکشند و از دروازه ی شهر آویزانمان فرمایند و… اگر سر به سر تن به کشتن دهیم عمرا که کتاب بخوانیم.
ما اصلا یک جور مقاومت عجیبی در برابر کتاب خواندن داریم که تفلون در برابر چسبیدن غذا به ماهی تابه ندارد.
چنان نسبت به کتاب خواندن نفوذناپذیریم که ایزولاسیون هیچ پشت بامی نسبت به باران و برف چنین عایق نیست.
یعنی حاضریم وقت مان را با خاراندن پسِ سر و شمردن شوره های روی شانه مان تلف کنیم اما دو صفحه یا چهار خط کتاب نخوانیم.
یکی از بارزترین خصوصیات ما ایرانیان که دیگر دارد به شناسنامه مان تبدیل می شود و اوراق هویتی و شاخصه ی ممیزه ی ماست همین کتاب نخواندن است...»
کتاب حاضر را نشر مروارید و با قیمت ۷۵۰۰ تومان منتشر شده است.