شناسهٔ خبر: 21102 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

کارورزی دانشجویان علوم بهزیستی در آسایشگاه کهریزک

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، در زمینه توانبخشی مددجویان موسسه کهریزک و انجام مطالعات علمی، با این موسسه همکاری می کند.

به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از مهر، این تصمیم طی بازدید دکتر " محمدتقی جغتایی " سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از مراکز نگهداری سالمندان و بیماران ام اس آسایشگاه کهریزک و ملاقات با هیات مدیره موسسه خیریه کهریزک، گرفته شد.

جغتایی با اشاره به اولین بازدید خود از آسایشگاه کهریزک در سال ۱۳۵۶ گفت: کهریزک ، نمونه خوبی از مدیریت بخش غیردولتی و نماد کار خیریه در  ایران است. اعتماد و امانت داری دو عامل خوشنامی موسسه خیریه کهریزک است و چه بهتر که این تجربه علمی و عملی ، الگویی برای سایر گروهها و تشکل های مردمی باشد.

سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، مزیت این موسسه را در مدیریت مردمی آن دانست و پیشنهاد کرد که تجربه خیریه در ایران به عنوان طرح پژوهشی و پایان نامه دانشجویان این دانشگاه، مورد بررسی قرار گرفته و مکتوب شود.

جغتایی افزود: دانشگاه علوم بهزیستی ضمن آنکه می تواند کارورزی دوره های آموزش پرستاری و توانبخشی دانشجویان خود را در مراکزی مانند کهریزک انجام دهد، می تواند الگویی برای چگونگی ارائه خدمات توانبخشی به بیماران ام اس را طراحی و اجرا کند.

وی همچنین، ثبت اطلاعات بیماران، تربیت و آموزش تعدادی از پزشکان مجموعه کهریزک برای MPH سالمندی در دانشگاه جهت ارایه خدمات علمی تر و سیستماتیک به مددجویان را از جمله موارد همکاری دانشگاه با این مرکز خیریه عنوان کرد.

دکتر فیاض بخش مشاور سازمان بهزیستی نیز در این نشست ، با اشاره ای به تجربه کشورهای پیشرفته همچون انگلیس در تخصصی کردن خدمات در فعالیت های خیریه و مردمی، مرکز کهریزک را پیشرو در حوزه سالمندی و حوزه فعالیت های خیریه در ایران معرفی کرد.

وی افزود: با ایجاد رشته طب سالمندی طی سالهای اخیر در ایران ، خوشبختانه نیروی متخصص سالمندی تربیت می شود که با توجه به سونامی سالمندی که در راه است، باید از این نیروی متخصص نهایت بهره را ببریم.

صوفی نژاد مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک و  قمی یکی از اعضای هیات مدیره این موسسه ، تعداد مددجویان این مرکز در گروههای مختلف و وضعیت آنان را تشریح کردند.

نظر شما