شناسهٔ خبر: 14678 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

بازدید وزیر ارشاداز روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران

وزیر ارشاد صبح امروز با همراه گروهی از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از روند آماده‌سازی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کرد.

به گزارش «فرهنگ امروز»؛ به نقل از مهر؛ علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز پنجشنبه 28 فروردین به همراه گروهی از مدیران وزارت ارشاد، مسئولان اجرایی بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و جمعی از خبرنگاران و اهالی رسانه، از روند آماده‌سازی این نمایشگاه بازدید کرد.

جنتی بازدید خود را از بام شبستان مصلی آغاز کرد و پس از آن از محیط داخلی شبستان مصلی که تعداد زیادی از غرفه‌های ناشران داخلی را در خود جا داده است، دیدن کرد.

بازدید از فضاهای باز و چادرهای در حال احداث در بخش‌های مختلف مصلی از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

در ادامه این بازدید جنتی درباره برپایی نمایشگاه تهران اظهار کرد: نمایشگاه امسال از نهم اردیبهشت ماه شروع به کار می‌کند و در حال حاضر هم مراحل آماده‌سازی آن در حال طی شدن است. همکاران هم در اینجا تمام تلاش‌شان را می‌کنند تا نمایشگاه به موقع افتتاح شود.

او در ادامه اظهار کرد: در این دوره از نمایشگاه تقریبا به همه ناشران اجازه داده شده است در نمایشگاه کتاب شرکت کنند و تقریبا هیچ ناشری از حضور در نمایشگاه کتاب منع نشده است و به هر ناشر بر اساس توانایی و تعداد کتاب‌های چاپ جدیدش فضایی اختصاص داده شده است.

جنتی برگزاری نمایشگاه کتاب را تحول بزرگ فرهنگی خواند و گفت: با برپایی این نمایشگاه بسیاری از شهروندان و همچنین بسیاری از مردم شهرستان‌ها و اهالی فرهنگ به نمایشگاه می‌آیند، بنابراین ما باید سعی کنیم این تحول فرهنگی را به بهترین نحوه برگزار کنیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره تفاوت برگزاری این دوره از نمایشگاه کتاب با دوره‌های قبل اظهار کرد: در این دوره تلاش کردیم که بیشترین ناشران چه خارجی و چه داخلی در این نمایشگاه شرکت کنند.

او همچنین در پاسخ به سوالی درباره وضعیت حضور ناشران و نویسندگان با توجه به شعارهای دولت تدبیر و امید مبنی بر تغییر رویکردها به این حوزه اظهار کرد: ما امسال هیچ ممنوعیتی برای آنان ایجاد نکرده‌ایم و کتاب‌های نویسندگان و ناشران نیز برای انتشار مشکل خاصی نداشتند و ما سعی کردیم این مشکلات را برطرف کنیم. تا کتاب‌هایی که با مجوز وزارت ارشاد منتشر می‌شوند حق عرضه در نمایشگاه کتاب را داشته باشند.

او گفت: باید به حوزه فرهنگ و مسائل آن مثبت نگاه کنیم و نباید خرده نگاه شود. بنابراین ما سعی کردیم در انتشار و مجوز کتاب‌ها فقط قانون را در نظر بگیریم.

او همچنین درباره حمایت از آثار ناشران و نویسندگان گفت: طبعا ما کتاب‌هایی که ارزش‌های دینی بالاتری دارند‌ را برای کتابخانه‌های عمومی خریداری می‌کنیم یا بخشی از آنها که نفیس هستند را برای هدیه دادن به مقامات خارجی در نظر می‌گیریم که این خود حمایتی از نویسندگان و ناشران است. این اتفاق در گذشته به صورت تامین کاغذ رخ می‌داده است.

نظر شما